În curs de procesare...

Contact

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

 

informatii si comenzi la tel. 0726.002.005 sau 0727.893.929

e-mail: contact@rameochelari.com

Ne puteti contacta si folosind formularul de mai jos.

 

 

 

vanzator:               SC ARGOS P.R.E. INTERNATIONAL SRL

sediul social:        Str. Eliade Radulescu, nr. 3, judet Arges

                                     CUI 28209539

                                     J03/431/2011 

 


Una dintre activitatile firmei noastre o reprezinta distributia de produse oftalmologice catre magazinele de profil de pe piata romaneasca, activitate ce se desfasoara de mai bine de un an si jumatate.

Magazinul online rameochelari.com a aparut din nevoia lichidarii stocurilor proprii  si a celor detinute de catre furnizorii nostri din mai multe tari europene si din Statele Unite.

Comercializam si promovam unele dintre cele mai calitative branduri din lume, astfel incat, criteriul cel mai important - calitatea - sa fie garantat de la sine.

 

            Un nou concept!

 

Punem la dispozitie o gama variata de modele si branduri consacrate la preturi reduse! De la simple modele ale Brandurilor recunoscute international pana la modele celebre cum ar fi: Ochelarii lui Harry Potter, ai lui Clark Kent (Superman), ai lui Peter Parker, etc.

Magazinul nostru online ofera spre vanzare si rame de ochelari aflate in regim OUTLET - modele ce se afla in lichidare de stoc si nu se mai fabrica.

Puteti opta pentru modele din sezoanele trecute si din lichidari de stocuri din Statele Unite dar si din Italia si alte tari europene.

Abordarea de tip outlet pentru acest magazin online vine sa realizeze un raport calitate/pret incontestabil si totodata doreste satisfacerea mai multor categorii de clienti simultan.

Calitatea garantata a produselor comercializate in acest magazin online este sustinuta si de optiunea pe care o acordam tuturor clientilor de a returna in 10 zile produsul livrat fara a se cere vreo motivare. Citeste detalii la sectiunea Termeni si conditii.

 

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.