În curs de procesare...

Noutăți site

Data adăugării: 19-01-2012 Cum iti alegi rama potrivita...

Alegerea ramelor in functie de forma fetei
 Daca ai fata patrata, iti sugerez sa alegi o pereche de rame ovale si in nici un caz dreptunghiulare sau foarte subtiri pentru ca vor fi in dezavantajul tau.
Pentru o fata rotunda iti recomand ramele dreptunghiulare sau patrate cu marginile usor rotunjite, daca esti nonconformist. Astfel, vei atrage atentia asupra jumatatii superioare a fetei. De evitat sunt ramele rotunde cele mici intrucat nu vor face decat sa sublinieze in mod neplacut forma rotunda a fetei.
Daca ai fata ovala, esti cel mai fericit. Poti alege orice tip de rame, pentru ca indiferent de optiune, se vor potrivi de minune chipului tau, astfel incat poti alege orice forma de rame doresti.
Chipului in forma de inimioara i se potrivesc ramele simple, subtiri, patrate sau rotunde, fara detalii decorative in lateral, ceea ce inseamna ca trebuie sa faci fata micilor accesorii tentante.

Alegerea ramelor in functie de nuanta parului
Pentru a evita contrastele neplacute, tine cont de culoarea parului tau cand iti alegi ramele pentru ochelari.
Daca ai parul blond sau saten deschis, alege o pereche de rame in nuante deschise si pastelate, ce vor conferi chipului tau un surplus de lumina si caldura. Incearca sa eviti ramele inchise la culoare pentru ca efectul va fi contrastant si neplacut.
Pentru parul saten iti recomand rame in nuanta bronzului. Evita-le pe cele de culoare inchisa ori pastelata.
Daca ai parul roscat vei reusi sa evidentiezi trasaturile calde ale parului, prin ochelari metalici in nuante aurii sau aramii. Nu iti recomandam culorile inchise, decat daca obiectivul tau este obtinerea unui contrast frapant.
Pentru brunete, ramele aurii, argintii si maro sunt ideale. Evita, precum satenele, ramele de culoare inchisa ori pastelata.