În curs de procesare...

Noutăți site

Data adăugării: 27-08-2014 Armata da 1,2 milioane de euro pe uniforme, ciorapi, manusi si ochelari de soare

Ministerul Apararii condus de Gabriel Oprea se pregateste de razboi si a cumparat, in plina
criza, uniforme de camuflaj pe care a dat 1,2 milioane de euro, de la bugetul de stat cel plin de deficit. Hainele sunt ultima moda si poarta insemnele NATO.

Puterea dezvaluie ca MApN, prin intermediul Unitatii Militare 02574 Bucuresti, a organizat pe 4 noiembrie 2010 o licitatie deschisa pentru achizitionarea de echipamente de lupta, contractele fiind atribuite cinci societati comerciale.

Este vorba despre firma General Conf Grup SRL din Bucuresti - contract de 196.800 de lei fara TVA, societatea Adina SRL din Galati - un contract de 105.600 de lei fara TVA, Motexco SRL din Iasi - contract de 1.509.750 lei fara TVA, firma Mentor SRL din Craiova - contract de 2.229.805 lei fara TVA si societatea Neramo Distribution SRL tot din Craiova - contract de 79.500 de lei fara TVA.

Astfel, Armata a cumparat mii de costume de instructie cu mozaic in culori pentru desert cu doi pantaloni, scurte de instructie pentru desert, sepci albastre de instructie, tricouri bej cu maneci scurte, ciorapi de iarna, manusi tricotate, manusi tactice, costume termice si ochelari de protectie impotriva prafului si a radiatiilor solare.

 

 

 

evenimente