În curs de procesare...

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC ARGOS P.R.E. INTERNATIONAL SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei SC ARGOS P.R.E. INTERNATIONAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Returnarea produsului in termen de 10 zile

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia in maxim 10 zile pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Rambursarea integral a contravalorii se va face in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data primirii returului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre clientul in cauza.

Onorarea si livrarea produselor

Produsele comandate in cadrul acestui magazin online se vor livra in limita stocului disponibil.

In perioadele de promotii sau sarbatori pot aparea neconcordante de stocuri datorita cresterii fluxului de comenzi. Administrarea magazinului va face tot efortul pentru actualizarea constanta a stocurilor afisate, insa in cazurile mentionate mai devreme, magazinul isi rezerva dreptul de a nu onora sau de a anula o comanda datorita lipsei de stoc.

Valabilitatea Promotiilor:

In cadrul acestui magazin online sunt create diferite promotii cu timp de aplicare limitat, specificat. Promotiile sunt totdeauna valabile in limita stocului disponibil. Un produs incadrat deja intr-o promotie nu mai poate intra sub actiunea altei promotii. Promotiile de sezon nu se aplica si produselor cu pret promotional, deja redus.