În curs de procesare...

Despre noi

 

 

 

vanzator:               SC ARGOS P.R.E. INTERNATIONAL SRL

sediul social:        Str. Eliade Radulescu, nr. 3, judet Arges

                                     CUI 28209539

                                     J03/431/2011  

 


Una dintre activitatile firmei noastre o reprezinta distributia de produse oftalmologice catre magazinele de profil de pe piata romaneasca, activitate ce se desfasoara de mai bine de un an si jumatate.

Magazinul online rameochelari.com a aparut din nevoia lichidarii stocurilor proprii  si a celor detinute de catre furnizorii nostri din Statele Unite si din mai multe tari europene.

Intelegand nevoia de calitate a clientilor nostri, noi comercializam si promovam unele dintre cele mai calitative branduri din lume.

 

            Un nou concept!

 

Iti punem la dispozitie o gama variata de modele si branduri consacrate la preturi reduse!

Magazinul nostru online ofera spre vanzare rame de ochelari aflate in regim OUTLET!

Puteti opta pentru modele din sezoanele trecute si din lichidari de stocuri din Statele Unite dar si din Italia si alte tari europene.

 

           O noua abordare!

 

Abordarea de tip outlet pentru acest magazin online vine sa realizeze un raport calitate/pret incontestabil si totodata doreste satisfacerea mai multor categorii de clienti simultan.

Calitatea garantata a produselor comercializate in acest magazin online este sustinuta si de optiunea pe care o acordam tuturor clientilor de a returna in 10 zile produsul livrat fara a se cere vreo motivare. Citeste detalii la sectiunea Termeni si conditii.